Optimizing Listing juaj

Jam optimist Listing juaj për rezultate maksimale

Dëshironi të rritur ekspozimin e vendit tuaj? Dëshironi për të arritur të lartë "klikoni nëpërmjet normave" dhe "thirrje për veprime"? A doni të bëni listë tuaj dal nga pjesa tjetër?

Ndiqni këto hapa të thjeshtë për të ndihmuar të përmirësuar pamjen e listë tuaj, dhe për të fituar më shumë ekspozimin dhe të çon nëpër platforma të ndryshme.

Images

Imazhet tuaja janë pjesa më e rëndësishme e listë tuaj. Hulumtimet tregojnë se një konsumator zakonisht merr një vendim nëse do të blejnë ose jo brenda 4 sekonda e parë e një produkti. Kjo mund të aplikohet top listë tuaj, si përshtypjet e para fundit!

Conference Venue Images Së pari ne duhet të shohim në cilësinë e imazheve që ju jeni ngarkimi.

Është e rëndësishme për të ngarkoni cilësi të lartë, imazhe të shpejtë ngarkimit. Të gjitha imazhet tuaja janë të qethur shkurt dhe ridimensionuar për të 580px gjerë x 480px lartë. Është e rëndësishme për të mbajtur këto dimensione për të shmangur humbjen e zonave qethur shkurt në imazhet tuaja.

Edhe pse imazhet janë të kualitetit të lartë, kjo nuk do të thotë se ata duhet të jenë të mëdha në madhësi.

Images optimale janë imazhe JPG dhe janë mes 100KB - 300kb. Kjo siguron cilësi të lartë dhe herë të shpejtë të ngarkesës për listim tuaj.

Së dyti, ju duhet të zgjidhni me mençuri me imazhet që ju të ngarkoni. Siguruar që ju jeni duke mbuluar të gjitha aspektet e vendin tuaj që përdoruesit faqe janë në kërkim për të. Duke përdorur fotot profesionale të vendin tuaj në mënyrë drastike mund të rrisë klikoni tuaj nëpërmjet normave.

Mënyrë Image - Sigurohuni që ju keni imazhin tuaj më të shquar si imazhin e parë, për të rritur klikoni tuaj nëpërmjet normës mbi listings tjera. Kur ngarkimi, numrin tuaj imazhet në mënyrë që ju dëshironi që ata të paraqiten, për të shmangur redaktimi rendin më vonë.

Vendndodhja Vendndodhja Vendndodhja!

Zgjedhja vendndodhjen tuaj për listim tuaj është e ndryshme për të vendosur atë në hartë. Ne të lejojë përdoruesit të kërkojnë Listimet nëpërmjet rajoneve, jo gjithmonë nëpërmjet qyteteve të caktuara. Kjo është për të ndihmuar të gjetur listings ju mund të keni humbur. Sigurohuni që të zgjidhni rajonin e saktë apo zonë për vendin tuaj. Ne nuk e kanë populluar të gjithë rajonet vendet tona ende, por në qoftë se ju mendoni se ju do të dëshirojnë të kenë rajonin tuaj shtuar në listë, ju lutem na kontaktoni dhe ne do të jemi të lumtur për të ju ndihmuar.

Listing Përshkrimi

Marrja përshkrimin tuaj listë të dal është shumë e rëndësishme. Në vend se të paturit e një bllok të tekstit që njerëzit të interesit shpejti lirshme në, pse nuk e bëjnë përvojën e leximit të kënaqshme për përdoruesit.

Optimizing Listing Këshilla për të krijuar një përshkrim të suksesshëm liste:

 • Prezantoni vendin tuaj - të tërheqë lexuesit në
 • Shpjegoni për karakteristikat tuaja kryesore - pse vendi juaj është e ndryshme
 • Shpjegoni në lidhje me objektet tuaja të korporatës
 • Detaje mbi akomodimin tuaj
 • Mbjell një video nga Youtube, Vimeo ose Metacafe për listim tuaj, apo tërheqjet lokale pranë.
 • Lista e një "thirrje për veprim" në përfundim tuaj
Standard HTML tekst formatimit mund të përdoret në listë tuaj të tilla si H4 & Tags H5, embedding imazhe, embedding video, italik, të guximshme, e fortë të gjitha janë të lejuara. Për më shumë informacion mbi duke përdorur HTML, ju lutem vizitoni këtë lidhje .

Embedding një youtube video

Embedding një video Youtube është shumë më e lehtë se sa ju mund të mendoni, por ju duhet të jetë i sigurt për të ruajtur përpjestimet e duhura për video tuaj.

share embed Për shkak të kufizimeve gjerësi, ju nuk duhet të kalojë 536px gjerë.

 1. Për të mbjell një video, thjesht vizitoni Youtube dhe klikoni mbi Share butonin më poshtë video
 2. Kliko në butonin "Shto" për të shfaqur opsionet të tjera
 3. Zgjidhni "Përdor kodin e vjetër embed"
 4. Zgjidhni një gjerësi me porosi të "536px" (Lartësi do të adaptohen automatikisht)
 5. Thjesht kopjoni kodin embed dhe ngjitur në "HTML" kutinë në përshkrimin tuaj Listimet ku ju doni video të shfaqet.

Shtimi Dokumentet në listë tuaj

Edhe pse ne të ju jap mundësi për të shtuar detaje të shumta dhomë në listë tuaj, nganjëherë kjo nuk ofron informata të mjaftueshme për klientët tuaj.

Ju tani mund të ngarkoni dokumente të shumta në listë tuaj për perspektivat e reja për të shkarkuar.

Kjo mund të përfshijë diagramet tapiceri, Listat e çmimeve, planet e katit, format kuotën etj

Speciale

Çdo listë ka një ofertë funksion të veçantë. Mbajtja Speciale tuaja përditësuar rregullisht me ofertat aktuale është thelbësor për ruajtjen e cilësisë së listë tuaj.

Rritja listings tuaj Exposure - në botë

share Edhe pse Konferenca Traveller është aktive në promovimin e renditur tuaj në të gjithë internetit, ju mund të marrë disa hapa për të ndihmuar jepni tuaj renditur një fillim goditje dhe një trafik shumë të shpejtë.

Ne ofrojnë përdoruesve një mundësi për të ndarë një listë jo vetëm me anë të Facebook dhe Twitter, por me mbi 300 + rrjeteve sociale dhe libër-shënuar faqet e internetit të tjera.

Thjesht përdorni funksion aksioneve në sidebar dhe të nënshkruajë për çdo faqen e internetit për të dhënë tuaj duke renditur një nxitje të menjëhershme.

Jo vetëm do të merrni të trafikut të drejtpërdrejtë nga këto faqet e internetit, por është rritur edhe renditjen e të gjithë motorët e kërkimit të mëdha të tilla si Google, Yahoo dhe Bing.

Lidhjet nga tuaj Twitter dhe Facebook profilet dhe ndarjen me miqtë tuaj dhe të familjes janë një mënyrë e madhe për të ndihmuar të përhapur fjalën e vendit tuaj virale nëpër internet.

Komente User dhe Dëshmi Sociale

A keni shumë klientë të rregullt, ose klientët të cilët kanë qenë shumë të kënaqur me objektet mjediseve tuaj? Pse të mos i drejtojë ata për të komentuar në listë tuaj në konferencën udhëtimi?

social proof reviews

Kjo mund të ndihmojë për t'i dhënë listë ndërveprim më shumë tuaj sociale, dhe dëshmi më shumë social.

Me përdorimin e rrjeteve sociale në ditët e sotme të tilla si Facebook, njerëzit kanë më shumë gjasa për të përdorur apo blerjen e një shërbim të bazuar në rekomandimet nga shokët e tyre apo komente të konsumit.